به گزارش حیات، مشرق به نقل از شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی؛ «نفتالی بنت»، نخستوزیر سابق این رژیم صبح امروز (یکشنبه) با ارسال نامهای به مقامات اداره «خدمات داخلی و اجرای قانون» فاش کرد که نتانیاهو و اطرافیانش به نهادهای امنیتی فشار میآورند تا تاریخ انتخابات آتی کنست (پارلمان) را به تعویق بیندازند یا روند انتخابات را مختل کنند.
بنت در این نامه با حمله به نتانیاهو نوشت: ما به هیچکس اجازه نخواهیم داد انتخابات را مختل کند و توضیح داد که به تعویق انداختن انتخابات مستلزم موافقت اکثریت دو سوم (۸۰ عضو) کنست است که در حال حاضر این اکثریت موافق آن نیستند.
نخستوزیر سبق رژیم صهیونیستی در ادامه از روسای نهادهای امنیتی، کارمندان، قضات و اعضای کمیته انتخابات خواست با وجود فشارهای سیاسی، طبق قانون عمل کنند. او افزود: من از فشارهای سنگین ساختار سیاسی که بر شما وارد میشود آگاهم؛ این کار آسانی نیست، اما قانون را زیر پا نگذارید و نترسید زیرا به زودی دولت جدید جایگزین خواهد شد.
رؤسای احزاب مخالف نتانیاهو دیروز (شنبه) برای اولین بار در پنج ماه گذشته با هدف تدوین طرح جایگزینی برای کابینه با یکدیگر دیدار کردند؛ اما بنی گانتس، رئیس اردوگاه دولتی و نفتالی بنت در این جلسه شرکت نکردند و رؤسای احزاب عرب نیز دعوت نشده بودند.
نظر شما